onsdag 21. juli 2010

Info om Heras Nettverk.



Heras Nettverk

Et forum for kreative tanker og handlinger.
Et nettverk med diskusjonsgrupper og workshops

Heras Nettverk ble dannet av Dorthe og Terje i midten av juli 2010, vi holder til på Dokka.
(Opphavet til navnet er Terjes hund, en cairn terrier, som maskot og beskytter)

Grunntanken eller ideen var å få til en møteplass for kreative likesinnede, som setter pris på de gode diskusjonene innledet av et foredrag, eller med base i utvalgte bøker eller filmer.
Temaene må gjerne være spisse, eller kontroversielle. Retninger kan være innen kreativitet, filosofi, samfunn, vitenskap, relasjoner eller helt andre temaer som engasjerer i en diskusjonsgruppe. Tenkte stort sett å bruke gruppens ressurser til å holde foredrag, eller kortere innledninger til temaene.
Retningen workshops er også et utrolig spennende område. I workshops vil vi kunne lage diverse håndarbeid, kort, maling, og andre kreative utfordringer. Det blir mulig og lære seg forskjellige typer håndarbeid. Les mer om dette på bloggen vår.

Tanken er basert på fysiske møteplasser, men vil også parallelt bygge videre på nettet som møteplass. Med medier som facebook og egen blogg.

Vi har allerede planlagt flere tidspunker for forkjellige aktiviteter, disse kan en lese om i facebook siden Heras Nettverk.

Første samling er tenkt på torsdag 19. august, kl. 1800, hjemme hos Terje.
Dette vil være et konstitueringsmøte, tenkte her at formen for nettverket/forumet blir utformet i denne sammenheng. Planlegger også å kunne starte på en forsmak til en diskusjon, med en relevant innledning.

Ber her om en tilbakemelding om hvem som vil komme, og samtidig om innspill til møtet og andre sammenhenger. Vi tar også høyde for å kunne ”møte” de som ikke bor i nærheten av Dokka, men vil være med via nett.

Vi er pr 20. juli kommet opp i 20 +++ medlemmer av gruppen Hera.

Oppfordrer alle som er interessert til å melde seg på Heras Nettverk, enten via facebook, eller direkte til oss. Spre dette også videre til andre som dere kjenner som kan tenke seg å være med.

Med vennlig hilsen Heras Nettverk

Dorthe og Terje

Linker.
Blogg: http://herasnettverk.blogspot.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om dere legger igjen en kommentar:)